NÆRINGS­BYGG MED HØY KVALITET

Egersund betongteknikk er en frittstående leverandør av næringsbygg i betongelementer. Vi tilbyr totalentrepriser eller delentrepriser til konkurransedyktige priser. Vi leverer betongelementer i høy kvalitet med korrekt utførelse.

Kontakt oss for et tilbud!

Planlegger du et næringsbygg, leilighetsbygg, kontorbygg, en større garasje eller lignende, – ta kontakt for å be om tilbud. Vi tar gjerne en prat om løsninger som gjør næringsbygget så kostnadseffektivt og funksjonelt som mulig, og tilrettelagt for fremtidige utvidelser.

Øistein Hansen

Prosjektingeniør - Kalkulasjon / Prosjektledelse (Næringsbygg)

Vi var først i Europa

Vi tilbyr slipte eller børstede fasader i blant annet hvit lysitt Hellvikstein, mørk Rekefjordstein og i mørk eksklusiv Larvikitt, og i rimelig glatt grå miljøbetong. Mørke og hvite fasader kan kombineres, mens ikke-eksponerte deler av bygget gjerne kan utføres i glatt, grå betong. Vi leverer i hovedsak næringsbygg i Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland. Produksjonen er etablert i Egersund Havn, så vi kan også levere til konkurranse­dyktige priser langs hele kysten.

Egersund Betongteknikk var først i Nord-Europa med å anskaffe avansert slipeutstyr for sliping av betongelementer. Vi har også utstyr for å frese ut logoer el. lignende.

Et næringbygg i betongelementer er et trygt valg:

  • Robust og værbestandig.
  • Produksjonen skjer under konktrollerte forhold innendørs.
  • Betong har stor varmemagasineringsevne som gir god energiøkonomi.
  • Rask montering gir rask byggetid.
  • Svært lite behov for vedlikehold og ettersyn.
  • Mulighet for flotte slipte steinfasader i lys eller mørk stein.
  • Konkurransedyktig pris med lav livsløpskostnad og høy gjenkjøpsverdi.

Referanser for Næringsbygg

Langholmen

Langholmen

Vi er sammen med våres underleverandører nå ferdig med  levering og montering av element vegger, hulldekker, dragere og søyler til Langholmen i Egersund, Vi takker Langholmen as for oppdraget og ønsker de lykke til videre med ferdigstillelse av bygget, vi gleder oss...

GRATULERER MED NYTT BYGG FRA EGERSUND BETONGTEKNIKK!

GRATULERER MED NYTT BYGG FRA EGERSUND BETONGTEKNIKK!

Petter Løvaas AS flyttet i forrige uke inn i sitt nye næringsbygg på Lauvåsen sør for Kristiansand. Veggelementene er levert av Egersund Betongteknikk! Dette flotte næringsbygget, med svarte veggfasader slipt og polert i den norske nasjonalsteinarten larvikitt, og...

NÆRINGSBYGG SOM REISER SEG!

NÆRINGSBYGG SOM REISER SEG!

På Hovland på Eigerøy har vi nå et næringsbygg under oppføring for Rogaland Bildeler, bare noen steinkast fra produksjonslokalene. Et kortreist bygg med andre ord. Veggelementene til dette bygget er 3 meter brede og nærmere 10 meter høye. Bygget ble montert i løpet av...

Våre tjenester

Ved bruk at moderne metoder, godt håndverk og utstyr av høy kvalitet kan vi realisere selv de mest eksklusive arkitektoniske uttrykk.

Næringsbygg

Egersund betongteknikk er en frittstående leverandør av næringsbygg i betongelementer. Vi tilbyr totalentrepriser eller delentrepriser til konkurransedyktige priser.

Boliger

Egersund betongteknikk har produsert et betydelig antall boliger med betongelementer som byggemateriale. Eneboliger, eneboliger i rekke, tomannsboliger og leilighetsbygg.
Alf Einar Sivertsen

aes@betongteknikk.no  
(+47) 482 78 723

Støttemurer

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte "Stone Terra" støttemursystem.