Stone Terra Støttemurer

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte “Stone Terra” støttemursystem. Stone Terra mur er et resultat av mange års erfaring, utvikling og testing. 

Kontakt oss for et tilbud!

Trenger du støttemurer for noen av dine prosjekter, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Enten du er huseier, entreprenør, landskapsarkitekt, eller ingeniør, så er Stone Terra den rette byggesteinen til ditt neste prosjekt.

Dag Costa

Daglig leder / Managing Director

Enkelt å bygge, rimelig i pris

Stone Terra mur er et resultat av mange års erfaring, utvikling og testing. Blokkene er spesielt designet for å være tidsbesparende ved montering. Blokkene har et han/hun sperresystem som automatisk gir passende avstand til neste blokk. Dette systemet gir høy effektivitet ved montering.

En Sone Terra mur utnytter de kjente attributtene både bransjekjente og vanlige folk prøver å finne, og tilbyr et attraktivt arkitektonisk utseende. Det er også enkelt å bygge til en rimelig penge. 

Bruk kontaktskjema nedenfor for et tilbud. Ønsker du pris på komplett installasjon – ta kontakt med Dag Costa på tlf. 489 96 172 eller e-post Dag.Costa@betongteknikk.no.

 

Kontaktskjema

12 + 15 =

Fordeler med Stone Terra Støttemur:

  • Lavt vedlikehold
  • Lave kostnader
  • Enkel og rask montering
  • Høy kvalitet
  • Flott utseende
  • Stort bruksområde
  • Enkelt å plassere i kurve​
Enten du er huseier, entreprenør, landskaps­arkitekt, eller ingeniør, så er Stone Terra den rette byggesteinen til ditt neste prosjekt.

Veiledende kvadratmeterpris

Veiledende pris for standard grå blokk = 925 kr/eks. mva.
Entreprenørrabatt gis – be om tilbud!

Lys grå Stone Terram2NOK/m2 eks.mva.
Standard blokk 0,741250
Standard blokk, topp 0,74 1250
Halv blokk 0,371250
Halv blokk, topp 0,371250
Hjørne blokk 1,11 1250
Hjørne blokk, topp1,11 1250
Spesial/skrå blokk 0,741800
Halv spesial/skrå blokk 0,371800

Installasjons-manual for Stone Terra Støttemur

Trenger du bistand til lasting og transport?

Vi kan bistå med lasting og transport dersom ønskelig. Kom gjerne innom for en prat eller for å se på lageret vårt rett utenfor våre lokaler. Vi fører også Stone Terra Støttemurer i sort. Vi deler lokaler og samarbeider med Bertelsen og Garpestad AS – besøk oss i Hovlandsveien 70, Egersund. 

Våre tjenester

Ved bruk at moderne metoder, godt håndverk og utstyr av høy kvalitet kan vi realisere selv de mest eksklusive arkitektoniske uttrykk.

Næringsbygg

Egersund betongteknikk er en frittstående leverandør av næringsbygg i betongelementer. Vi tilbyr totalentrepriser eller delentrepriser til konkurransedyktige priser.

Boliger

Egersund betongteknikk har produsert et betydelig antall boliger med betongelementer som byggemateriale. Eneboliger, eneboliger i rekke, tomannsboliger og leilighetsbygg.
Alf Einar Sivertsen

aes@betongteknikk.no  
(+47) 482 78 723

Støttemurer

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte "Stone Terra" støttemursystem.