Om Egersund betong­teknikk

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte “Stone Terra” støttemursystem. Stone Terra mur er et resultat av mange års erfaring, utvikling og testing. 

Dette er hva som gjør oss til ditt førstevalg

Egersund betongteknikk var den første bedriften I nord-europa som tok I bruk de mest avanserte teknikkene innen sliping av betongfasader. Ved bruk av moderne metoder, godt håndverk og utstyr av høy kvalitet kan vi realisere selv de mest ekslusive arkitektoniske uttrykk.

Vi gir tilbud på komplett leveranse av betongelementer hentet på fabrikk, levert byggeplass, eller ferdig monterte råbygg, enten det er snakk om næringsbygg, store og små boligprosjekt, eller garasjer. Vi leverer også trapper, balkonger, søyler, dragere, kompaktvegger, brystningselementer og slipte fasadeelementer.

 

Næringsbygg

Egersund Betongteknikk har levert et betydelig antall næringsbygg i betongelementer til konkurransedyktige priser. Vi er en uavhengig leverandør som tilbyr både totalentrepriser og delentrepriser.

Vi leverer næringsbygg oppført i betongelementer støpt med miljøsement, i gråbetong, eller med slipte eller børstede fasader i hvit lysitt Hellvikstein, i mørk stein fra Rekefjord, eller i attraktiv svart Larvikitt.

I hovedsak leverer vi næringbygg fra Arendal i øst, til Haugesund i vest, men siden produksjonen ligger ved kaikanten i Egersund så kan vi levere til gode priser langs hele norskekysten.

Bolig i betong

Ønsker du en attraktiv, vedlikeholdsfri, værbestandig, brannsikker og energieffektiv bolig? Da er en bolig i betong et godt valg!

Vi bygger både store og små boliger i betongelementer. Produksjonen skjer under kontrollerte forhold innendørs, og montering av råbygg gjøres som regel unna i løpet av mindre enn en uke. Mulighetene er mange!

Vi samarbeider med arkitekter både i inn- og utland, og er nå i ferd med å konseptutvikle moderne boliger i betongelementer med passivhusstandard. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å se nærmere på mulighetene!

Støttemurer

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte “Stone Terra” støttemursystem.

Stone Terra mur er et resultat av mange års erfaring, utvikling og testing. Blokkene er spesielt designet for å være tidsbesparende ved montering. Blokkene har et han/hun sperresystem som automatisk gir passende avstand til neste blokk. Dette systemet gir høy effektivitet ved montering.

Eksperter på betong­sliping

Det siste innen slipeutstyr og tilgang til en rekke ulike steinsorter gjør det mulig å forme fasader til ønsket utseende.

Med riktig utforming og overflatestruktur kan betongfasader enten fremstå som et individuelt uttrykk, eller underbygge øvrig arkitektur.

De kan enkelt kombineres med andre materialer og tilpasses eksisterende bebyggelse.

Dyktige medarbeidere

Produksjonslokalene våre ligger på Hovland på Eigerøy i Eigersund kommune. Vi har dyktige fagarbeidere med lang erfaring, fordelt på innleid arbeidskraft fra Litauen og egne ansatte.

Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester