Dette er hva som gjør
oss til ditt førstevalg
Egersund Betongteknikk, Kvalitet & Kompetanse
Betongteknikk-logo
Dette er hva som gjør oss til ditt første valg
Egersund Betongteknikk, Kvalitet & Kompetanse
Dette er hva som gjør
oss til ditt første valg
Egersund Betongteknikk, Kvalitet & Kompetanse

Vi leverer betongelementer til næringsbygg, boliger og støttemurer til rett tid og til riktig pris 

Ved bruk av moderne metoder, godT HÅNDverk og utstyr av høy kvalitet kan vi realisere selv de mest ekslusive arkitektoniske uttrykk. 

Egersund betongteknikk var den første bedriften i nord-europa som tok i bruk de mest avanserte teknikkene innen sliping av BetongFASADER. 

Vi gir tilbud på KOMPLETT leveranse av BETONGELEMENTER HENTET PÅ FABRIKK, LEVERT BYGGEPLASS, ELLER FERDIG MONTERTE RÅbygg, enten det er snakk om næringsbygg, store og små boligprosjekt, ELLER GARASJER.

Vi leverer også trapper, balkonger, søyler, DRAGERE, kompaktvegger, brystningselementer og slipte fasadeelementer. 

Bedriften er landets eneste leverandør av de populære "Stone Terra" støttemurene.

VI HAR SPESIALISERT OSS PÅ BRUK AV MILJØVENNLIGE BYGGEMETODER I BETONG, HVOR TYKKELSEN PÅ VEGGENE REDUSERES VED BRUK AV FIBERARMERING, OG IMPORTERTE SJIKTBINDERE i KOMPOSITT FRA USA SOM MINIMALISERER KULDREBROER, kombinert med isolasjon med ekstra høy isolasjonsverdi. MED TYNNERE VEGGER ØKES BOAREAL, OG KOSTNADER PER m2 reduseres tilsvarende. En bolig på to etasjer og med en grunnflate på 100 m2 kan oppnå ca. 10 m2 ekstra ved bruk av denne metoden.

Aktuelle saker

nordsj%c3%b8 kontorpark illustrasjon
Stor kontrakt i Haugesund
Egersund Betongteknikk har fått sin største enkeltordre så langt! Vi skal levere betongelementene til 1. byggetrinn av Nordsjø kontorpark i Haugesund.
Les mer
160919-08
Gratulerer med nytt bygg fra Egersund Betongteknikk!
Petter Løvaas AS flyttet i forrige uke inn i sitt nye næringsbygg på Lauvåsen sør for Kristiansand. Veggelementene er levert av Egersund Betongteknikk!
Les mer
framsenteret fugleperspektiv
Prestisjefylt ordre!
Denne uken fikk vi vite at vi skal levere både yttervegger og innervegger til Framsenteret i Tromsø. Vi får nå til fulle utnyttet at vi ligger ved kaikanten i Egersund og kan skipe høykvalitet steinslipte fasadeelementer til store bygg langs hele norskekysten.
Les mer
img 3035
Vi investerer i to nye stål støpebord!
For å øke effektivitet og produksjonskapasitet så har vi valgt å investere i to nye stål vippebord i beste kvalitet fra tyske Avermann.
Les mer
p1090100
Tre eneboliger i betong til salgs
Lørdag 14. november kl. 13.00 - 14.00 er det visning i Saurdalsveien 1 - Eigerøy på tre flotte, energieffektive og vedlikeholdsfrie funkisboliger i betong som Egersund Betongteknikk har oppført og klargjort for salg!
Les mer
p1080505
Næringsbygg som reiser seg!
På Hovland på Eigerøy har vi nå et næringsbygg under oppføring for Rogaland Bildeler, bare noen steinkast fra produksjonslokalene. Et kortreist bygg med andre ord.
Les mer

Næringsbygg

Egersund Betongteknikk har levert et betydelig antall næringsbygg i betongelementer til konkurransedyktige priser. Vi er en uavhengig leverandør som tilbyr både totalentrepriser og delentrepriser.


Vi leverer næringsbygg oppført i betongelementer støpt med miljøsement, i gråbetong, eller med slipte eller børstede fasader i hvit lysitt Hellvikstein, i mørk stein fra Rekefjord, eller i attraktiv svart Larvikitt.

I hovedsak leverer vi næringbygg fra Arendal i øst, til Haugesund i vest, men siden produksjonen ligger ved kaikanten i Egersund så kan vi levere til gode priser langs hele norskekysten. 

Ta kontakt for tilbud!

Se referanser og les mer!

Bolig i betong

Ønsker du en attraktiv, vedlikeholdsfri, værbestandig, brannsikker og energieffektiv bolig? Da er en bolig i betong et godt valg!

Vi bygger både store og små boliger i betongelementer. Produksjonen skjer under kontrollerte forhold innendørs, og montering av råbygg gjøres som regel unna i løpet av mindre enn en uke. Mulighetene er mange!

Vi samarbeider med arkitekter både i inn- og utland, og er nå i ferd med å konseptutvikle moderne boliger i betongelementer med passivhusstandard. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å se nærmere på mulighetene!


Ta Kontakt med Alf Einar Sivertsen for et uforpliktende tilbud!

Støttemurer

Egersund Betongteknikk har inngått avtale med Ultra Block fra USA om produksjon og salg av deres patenterte "Stone Terra" støttemursystem.

Stone Terra mur er et resultat av mange års erfaring, utvikling og testing. Blokkene er spesielt designet for å være tidsbesparende ved montering. Blokkene har et han/hun sperresystem som automatisk gir passende avstand til neste blokk. Dette systemet gir høy effektivitet ved montering. 
 

Fordeler med Stone Terra mur:

 
  • Lavt vedlikehold
  • Lave kostnader
  • Enkel og rask montering
  • Høy kvalitet
  • Flott utseende
  • Stort bruksområde
  • Enkelt å plassere i kurve​

Kontakt Dag Costa hos oss for tilbud!

Beregn størrelse og pris - les mer!

Ekspert på betongsliping

Det siste innen slipeutstyr og tilgang til en rekke ulike steinsorter gjør det mulig å forme fasader til ønsket utseende. 

Med riktig utforming og overflatestruktur kan betongfasader enten fremstå som et individuelt uttrykk, eller underbygge øvrig arkitektur.

De kan enkelt kombineres med andre materialer og tilpasses eksisterende bebyggelse.

Dyktige medarbeidere

Produksjonslokalene våre ligger på Hovland på Eigerøy i Eigersund kommune. Vi har dyktige fagarbeidere med lang erfaring, fordelt på innleid arbeidskraft fra Litauen og egne ansatte.

Under følger et bildegalleri fra produksjonen.

Foto fra produksjonen - klikk på bildene for lysbildeserie